HRH ablakszigetelés akció

Ablakszigetelés téli akció árak 2018 Tavaszi akciónk keretén belül (két hétig, 2018. március 1-15. között leadott rendelésekre) 590 Ft/fm (30 fm alatt 1.000 Ft/fm) áron végezzük el az ablakszigetelést + ingyenes kiszállást vállalunk (Budapest, Debrecen, Nyíregyháza területén belül). Adja le rendelését minél hamarabb, hogy még beleessen az akciós időszakba.

Megrendelés felvétel - időpontegyeztetés

Miért válassza a mi cégünket?

Miért válassza a mi cégünket ablakszigeteléshez?

 • több mint 6 éve csak és kizárólag ablakszigeteléssel foglalkozunk
 • kiemelt hangsúlyt fektetünk munkánk minőségére
 • lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy ablak szigetelése után eldöntse, hogy szeretné-e a többi ablakot szigeteltetni vagy sem
 • őszinték vagyunk: számos esetben annyira tönkrement már az ablak, hogy értelmetlen leszigetelni, ilyen esetben munkatársaink nem vállalják a szigetelését sem
 • az ablakszigeteléssel egyidejűleg az ajtók, ablakok zárjait, zsanérjait (ajtó-ablak sarok) szakszerűen felújítjuk: megolajozzuk, beállítjuk, hogy a lehető legtökéletesebben záródjon, lecsiszoljuk, a hiányzó alkatrészeket (a lehetőségekhez képest) pótoljuk. A munkánk elvégzése után sokkal könnyebben fognak az ablakai, ajtói záródni.
 • külön figyelmet szentelünk annak, hogy az ablakok, keretek súly terheltségét megvizsgáljuk minden egyes nyílászáró esetén; a nagy terheltségű ablakokat/kereteket semmiképpen sem marjuk ki, mert ilyen esetben a marás végérvényesen tönkreteheti az ablak szerkezetét (adott esetben a nagy szél miatt akár ki is eshet a keret a falból); ilyen esetekben a technológiának megfelelően speciális szilikon ragasztóval ragasztjuk be a szilikon szigetelő anyagot (az általunk használt anyag, úgy van kiképezve, hogy a bajusz része könnyen eltávolítható legyen, ezzel is alkalmassá téve a szigetelőanyagot a ragasztásra)
 • műanyag, fém, alu (és bizonyos esetekben fa ablakok) esetén is a marás helyett, a technológiának megfelelően ragasztani szoktuk a szigetelő anyagot
 • a megbeszélt időre pontosan ott leszünk
 • munkatársaink nem dohányoznak és semmilyen szeszes italt nem fogyasztanak
 • több üzletággal rendelkező céges hátterünk stabilitást, megbízhatóságot jelent
 • kiváló ár-érték arányú áron dolgozunk
Szerző: Elekes AttilaGoogle Plus

Telefonáljon most

Legyen egy egészségesebb és energiatakarékosabb környezete! Kérjen ingyenes felmérést, tanácsadást:

Kapcsolat felvétel

HRH a médiában

HRH ablakszigetelés média megjelenések

Kérjen visszahívást


Elekes János ablakszigetelő

ELEKES JÁNOS
ablakszigetelő mester

Amennyiben megadja telefonszámát és nevét, munkatársaink hamarosan visszahívják (munkaidőben általában pár percen belül) és telefonon keresztül válaszolják meg a kérdéseit.

Ingyen kiszállás

Budapest, Debrecen, Nyíregyháza: ingyenes előzetes felmérés (kötelezettségektől mentes ajánlat) és kiszállás!. Egyéb települések esetén a kiszállási díj valamely központunktól számított 100 Ft/km! Például: Szolnok - Budapest 110 km = 11 000 Ft!

Kapcsolat felvétel

Hasznos tippek

HRH ablakszigetelés - hasznos tippek, ötletek 9 egyszerű takarékossági tipp otthonunk szigeteléséhez

 

Elérhetőségeink

A hét minden napján (H-V 7:00 - 20:00) hívható ügyfélszolgálati telefonszámunk (időpont egyeztetés, ajánlat, kérdések megválaszolása):

 • 06-70 / 361-61-26

Pályázatok, szerződéskötés kapcsolatban munkanapokon (8:00 - 17:00):

 • 06-30 / 685-34-89

Kapcsolat felvétel

Pályázatok